Капкейки ванільні з шоколадним білковим кремом і білим шоколадом
декорування, солодка випічка духовка
3 Червня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Яйця - 4 шт.
Сода гашена - 0,5 ч. ложки
Розпушувач - 0,5 ч. ложки
Сіль
Масло вершкове - 100 г
Сметана жирна - 200 г
Цукор - 100 г
Ванільний цукор - 4 ст. ложки
Шоколад білий - 100 г
Мастика жовта
Какао-порошок - 1 ст. ложка
Directions
1Масло змішати з цукром і нагрівати на водяній бані до повного розчинення. Потім збити і по одному ввести яйця. Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та сметану.
2Кожну формочку наповнити тістом на 3/4. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці ~ 25‑30 хвилин. Не виймаючи з формочок, трохи остудити.
3Змішати білковий крем з какао-порошком. На кекси відсадити за допомогою кондитерського мішечка шапочки крему і кольорувати капкейки в розігрітій до 220°С духовці 3‑4 хвилини. Вийняти з формочок і повністю остудити на решітці.
4Мастику тонко розкачати і нарізати гострим ножем на смужки. На кінцях смужок вирізати галочку.
5Прикрасити капкейки такими стрічками та полити розтопленим білим шоколадом.