Капкейки «Павутинка»

  ,   

17 Квітня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 180 г

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 1 склянка

Яйця - 4 шт.

Цукор ванільний - 1 ч. ложка

Какао-порошок - 90 г

Розпушувач - 2 ч. ложки

Сіль

Молоко - 0,75 склянки

Глазур кондитерська чорна для письма - 1 тюбик

ДЛЯ КРЕМУ:

Масло вершкове - 200 г

Ванілін - 1 пакетик

Цукрова пудра - 2 склянки

Молоко - 2 ст. ложки

Лікер «Бейліз» - 1 ч. ложка

Directions

1Вершкове масло розтерти з цукром і ванільним цукром до пишної білої маси. Вбити по одному яйця і ретельно вимішати ще раз. Просіяне борошно змішати з сіллю, какао та розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш сухі інгредієнти і молоко.

2У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на 3/4.

3Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці близько 25‑30 хвилин. Остудити.

4КРЕМ: М'яке масло розтерти з ваніліном, додаючи цукрову пудру, збити. Додати молоко, лікер і знову збити. Додати частинами цукрову пудру, продовжуючи збивати.

5Полити капкейки білим кремом.

6Починаючи від центру, зробити кілька кіл з відступом у 1 см. Зубочисткою намалювати 6‑8 прямих ліній від центру до краю - вийде візерунок-павутинка.

00:00