Капкейки шоколадні з білковим кремом і мармеладом

    

20 Березня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Какао-порошок - 0,5 склянки

Вода - 100 мл окропу

Борошно - 2 склянки

Яйця - 2 шт.

Сода гашена - 0,5 ч. ложки

Розпушувач - 0,5 ч. ложки

Сіль

Масло вершкове - 100 г

Сметана жирна - 200 г

Цукор - 200 г

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

Мармелад апельсиновий

Шоколадна крихта для посипання

Крем білковий (посилання)

Directions

1Какао змішати з ванільним цукром і залити окропом, перемішати до однорідного стану. Мармелад охолодити в морозилці та порубати на невеликі шматочки.

2Масло змішати з цукром і прогріти на водяній бані до повного розчинення. Потім збити і по одному, не припиняючи збивати, ввести яйця. Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та сметану. Швидко вмішати в тісто мармелад і какао.

3Кожну формочку наповнити тістом на 3/4. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці ~ 25‑30 хвилин. Не виймаючи з формочок, трохи остудити.

4На кекс відсадити за допомогою кондитерського мішечка великі шапочки крему і кольорувати капкейки в розігрітій до 220°С духовці 3‑4 хвилини.

5Вийняти з формочок і повністю остудити на решітці. Перед подачею посипати шоколадною крихтою.

00:00