Капусняк з грибами

    

26 Червня, 2017

Источник: Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Капуста квашена - 800 г

Гриби - 300 г

Вода - 3 л

Картопля - 400 г

Морква - 1 шт.

Селера - 1 корінь

Петрушка - 1 корінь

Пастернак - 1 корінь

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 40 г

Лавровий лист - 1 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Перець чорний горошком - 2 шт.

Сметана - 160 г

Сіль

Directions

1Гриби нарізати скибочками, залити водою і відварити.

2Моркву, цибулю і коріння дрібно нарізати, обсмажити на олії.

3До квашеної капусті додати частину грибного відвару, цукор, лавровий лист і тушкувати капусту до готовності.

4Залишки грибного відвару довести до кипіння, додати картоплю, знову довести до кипіння, покласти капусту, гриби, пасеровані цибулю, моркву і коріння, перець, сіль і варити суп до готовності.

5При подачі посипати капусняк дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу, заправити сметаною.

00:00