Капусняк кубанський
перші страви здорове харчування, мікрохвильова піч
25 Червня, 2017
100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
800 лучших рецептов для микроволновой печи
Ingredients
Капуста квашена - 200 г
Картопля - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Пшоно - 0,25 склянки / 3 ст. ложки
Томат-пюре - 1 ч. ложка
Олія - 1 ст. ложка
Сметана - 4 ч. ложки
Часник - 1-3 зубчики
Вода - 10 склянок
Зелень петрушки та кропу
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Нарізану скибочками картоплю зварити разом з добре промитими пшоном.
2Квашену капусту промити, дрібно нарубати та додати в каструлю, де вариться картопля. Туди ж покласти пасеровану цибулю і томат. Довести до готовності, посолити, поперчити, покласти розтертий часник і рубану зелень петрушки та кропу.
3Подаючи на стіл, заправити сметаною.
У МІКРОХВИЛЬОВЦІ:
1Пшоно перебрати та промити. Картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками. Часник пропустити через прес і розтерти з подрібненою зеленню. Квашену капусту промити та дрібно нарізати.
2Нарізану кільцями ріпчасту цибулю змішати з томатною пастою і обсмажувати з олією у жаростійкому посуді 1 хвилину при максимальній потужності.
3У глибоку каструлю покласти нарізану картоплю і пшоно, помістити у мікрохвильовку та готувати 5 хвилин при повній потужності.
4У каструлю додати капусту, цибулю з томатною пастою, посолити, поперчити та варити 5 хвилин при тій самій потужності, періодично помішуючи.
5У готовий суп покласти сметану та приправити зеленню і часником.