Капусняк кубанський

    ,

25 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

800 лучших рецептов для микроволновой печи

Ingredients

Капуста квашена - 200 г

Картопля - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Пшоно - 0,25 склянки / 3 ст. ложки

Томат-пюре - 1 ч. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Сметана - 4 ч. ложки

Часник - 1-3 зубчики

Вода - 10 склянок

Зелень петрушки та кропу

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Нарізану скибочками картоплю зварити разом з добре промитими пшоном.

2Квашену капусту промити, дрібно нарубати та додати в каструлю, де вариться картопля. Туди ж покласти пасеровану цибулю і томат. Довести до готовності, посолити, поперчити, покласти розтертий часник і рубану зелень петрушки та кропу.

3Подаючи на стіл, заправити сметаною.

У МІКРОХВИЛЬОВЦІ:

1Пшоно перебрати та промити. Картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками. Часник пропустити через прес і розтерти з подрібненою зеленню. Квашену капусту промити та дрібно нарізати.

2Нарізану кільцями ріпчасту цибулю змішати з томатною пастою і обсмажувати з олією у жаростійкому посуді 1 хвилину при максимальній потужності.

3У глибоку каструлю покласти нарізану картоплю і пшоно, помістити у мікрохвильовку та готувати 5 хвилин при повній потужності.

4У каструлю додати капусту, цибулю з томатною пастою, посолити, поперчити та варити 5 хвилин при тій самій потужності, періодично помішуючи.

5У готовий суп покласти сметану та приправити зеленню і часником.

00:00