Капуста листова кале та омлет з тофу з грибами сніданки, страви з грибів, страви з яєць вегетаріанське, для схуднення 10 Вересня, 2018 100 Weight Loss Bowls Prep: 5 mins Cook: 15 mins Ingredients Капуста листова кале без грубих стебел - 1,5 склянки грубо нарізаного листя Олія оливкова - 1 ч. ложка Цибуля зелена - 1 шт. Гриби, нарізані четвертинками - 0,5 склянки Тофу шовковий - 1 склянка Сіль морська Перець чорний свіжомелений Помідори - 1 шт. Петрушка з плоским листям - 1 жменя нарізаної + кілька листочків для декору Directions 1Листову капусту кале варити на пару 10 хвилин, потім відкласти. 2Тим часом нагріти олію на антипригарній сковорідці на середньому вогні, додати дрібно нарізану зелену цибулю та готувати 1 хвилину. 3Додайте гриби та смажити ще 2 хвилини або доки вони не стануть золотисто-коричневими. 4Додати шовковий тофу, помішуючи його круговими рухами. Приправити сіллю та перцем і продовжувати перемішувати, доки суміш не схопиться, як омлет. 5Помідор розрізати навпіл, насіння вилучити, м'якоть нарізати. 6Змішати омлет з тофу з помідором, нарізаною зеленню петрушки та листовою капустою, приправити сіллю та перцем. 7Перекласти суміш тофу у чашу та посипати петрушкою.Сніданок вихідного дня 00:00 Nutrition Facts Calories204 калоріїSodium81 мгProtein20 гCholesterol0 гSugar5 гTotal Fat9 гSaturated Fat1,5 гTotal Carbohydrates9 гDietary Fiber4 г