Картопля-гармошка

    

26 Грудня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 55 mins
  • Yields: 5-6 порцій

Ingredients

Картопля - 5-6 шт.

Бекон - 5-6 смужок

Сіль

Перець

Directions

1Сиру картоплю почистити, зробити надрізи (не доходячи до кінця), з відстанню 1 см.

2У надрізи вставити тонко нарізаний бекон.

3Картоплю трохи посолити, поперчити, покласти в фольгу, фольгу загорнути.

4Викласти в форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45-55 хвилин (час приготування залежить від розміру і сорту картоплі).

5Готову картоплю посипати зеленню. В якості соусу можна подати сметану. Також до картоплі можна подати овочевий салат.

6Якщо не хочеться робити розрізи, можна картоплю обернути смужками бекону. В такому випадку картоплю треба використовувати невелику.

00:00