Картопля, запечена з грибами

    

16 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Картопля - 4 шт.

Цибуля - 2 шт.

Гриби - 200 г

Сметана - 4 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Зелень кропу - 1 пучок

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю очистити, крупно нашаткувати. Очищену картоплю нарізати кубиками.

2Гриби перебрати, промити, обсмажити з цибулею в олії, додати сметану, тушкувати 5-10 хвилин.

3У сковороду помістити картоплю, зверху викласти тушковані в сметані гриби, посолити, поперчити, запікати в попередньо розігрітій духовці 10-15 хвилин.

4Перед подачею на стіл посипати зеленню кропу.

00:00