Картопля, фарширована креветками

  ,     

14 Липня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Креветки варені - 250 г

Гриби - 250 г

Картопля - 8 шт.

Олія - 2 ст. ложки

ДЛЯ СОУСУ:

Масло вершкове - 200 г

Вода - 0,5 склянки

Яйця - 2 жовтки

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

Сіль

Directions

1Очищені креветки злегка припустити в невеликій кількості олії.

2Окремо обсмажити нарізані дольками свіжі або консервовані гриби.

3Однакові за розміром картоплини вимити та запекти в духовці, охолодити, зрізати верхівки й обережно вийняти серцевину.

4СОУС: Сирі жовтки помістити в посуд з товстим дном, додати воду, борошно, сіль, нарізане дрібними шматочками вершкове масло та варити, безперервно помішуючи, до утворення однорідної маси. Потім влити лимонний сік, зняти з вогню та процідити.

5Підготовлені креветки та гриби змішати з соусом, цією масою наповнити картоплини та запекти їх в духовці.

00:00