Каша кукурудзяна з сухофруктами

    

23 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Кукурудзяна крупа - 1 склянка

Молоко - 2 склянки

Вода - 2 склянки

Родзинки - 100 г

Курага - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1Родзинки та курагу промити в теплій воді, курагу нарізати кубиками.

2Воду з'єднати з молоком, довести до кипіння, додати сіль, цукор, поступово всипати кукурудзяну крупу, весь час помішуючи, щоб не було грудочок, і варити 15 хвилин, поки каша не загусне.

3Потім кашу перекласти в чавунний або глиняний горщик (або порційні маленькі горщики), перекладаючи сухофруктами і шматочками вершкового масла, горщик накрити кришкою і поставити в розігріту до 80-90°С духовку на 1 годину упрівати.

00:00