Каша пшоняна з гарбузом каші та круп'яні страви російська кухня 22 Вересня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 4 порції Ingredients М'якоть гарбуза - 750 г Вода - 3 склянки Молоко - 1,5 склянки Пшоно - 1,5 склянки Масло вершкове - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка Directions 1М'якоть гарбуза дрібно нарізати, залити водою і варити 10-15 хвилин. 2Всипати промите пшоно, посолити і, помішуючи, варити 10 хвилин. 3Влити кипляче молоко, варити 10 хвилин. 4Коли каша загусне, накрити кришкою, витримати 25-30 хвилин. 5Подавати з вершковим маслом. 00:00