Каша пшоняна з гарбузом

    

22 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

М'якоть гарбуза - 750 г

Вода - 3 склянки

Молоко - 1,5 склянки

Пшоно - 1,5 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1М'якоть гарбуза дрібно нарізати, залити водою і варити 10-15 хвилин.

2Всипати промите пшоно, посолити і, помішуючи, варити 10 хвилин.

3Влити кипляче молоко, варити 10 хвилин.

4Коли каша загусне, накрити кришкою, витримати 25-30 хвилин.

5Подавати з вершковим маслом.

00:00