Каша пшоняна з морквою та яблуками (на молоці) каші та круп'яні страви здорове харчування 26 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Cook: 30 mins Ingredients Пшоно - 1,5 склянки Вода - 0,5 склянки Молоко - 2 склянки Яблука - 2 шт. Морква сира терта - 4 ст. ложки Масло вершкове - 4 ст. ложки Гвоздика - 3 шт. Мед - 3 ст. ложки Directions 1Замочену крупу залити гарячою підсоленою водою. Коли крупа вбере всю воду, влити гаряче молоко, закрити кришкою та настоювати 20-25 хвилин. 2Яблука нарізати скибочками, моркву натерти на крупній тертці. Гвоздику розтерти в порошок. 3У пшоняну кашу додати яблука, моркву, гвоздику, мед. Кашу прогріти та подавати з вершковим маслом. 00:00