Каша пшоняна (протерта) каші та круп'яні страви лікувальне харчування 15 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Пшоно - 3 ст. ложки Вода - 2 склянки Молоко - 1 склянка Цукор - 2 ч. ложки Масло вершкове - 1 ч. ложка Directions 1Пшоно перебрати, кілька разів ретельно перемити теплою водою, поки вода не стане прозорою. Обдати окропом, злити воду. 2Залити пшоно 1 склянкою окропу і варити до повного розм'якшення (поки крупа не буде вільно розтиратися між пальцями). 3Гарячу крупу протерти через волосяне сито, розвести гарячим молоком, всипати цукор і протерти ще раз. 4Поставити на повільний вогонь і прогрівати 5 хвилин, до загусання, постійно помішуючи. 5У готову кашу покласти вершкове масло.Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00