Каша пшоняна (протерта)

    

15 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Пшоно - 3 ст. ложки

Вода - 2 склянки

Молоко - 1 склянка

Цукор - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Пшоно перебрати, кілька разів ретельно перемити теплою водою, поки вода не стане прозорою. Обдати окропом, злити воду.

2Залити пшоно 1 склянкою окропу і варити до повного розм'якшення (поки крупа не буде вільно розтиратися між пальцями).

3Гарячу крупу протерти через волосяне сито, розвести гарячим молоком, всипати цукор і протерти ще раз.

4Поставити на повільний вогонь і прогрівати 5 хвилин, до загусання, постійно помішуючи.

5У готову кашу покласти вершкове масло.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00