Каша рисова (молочна) каші та круп'яні страви лікувальне харчування 12 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Рис -100 г Молоко - 1 склянка Вода - 2 склянки Масло вершкове - 2 ч. ложки Цукор (за бажанням) Родзинки (за бажанням) Directions 1Рис перебрати, вимити, залити склянкою окропу та варити 40-45 хвилин, помішуючи. 2Потім влити молоко, дати каші загуснути. За бажанням в кашу можна додати цукор або розпарені родзинки без кісточок. 3У готову кашу покласти вершкове масло.Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, хронічному циститі 00:00