Каша рисово-пшоняна

  ,   

14 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина - 400 г

Пшоно - 2 мультисклянки

Рис круглий - 1 мультисклянка

Рис довгозернистий - 1 мультисклянка

Морква - 3 шт. невеликі

Часник - 3 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Вода - 10 мультисклянок

Спеції

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками та підсмажити на олії разом з дрібно нарізаною цибулею і тертою морквою на режимі «Випічка».

2Змішати в окремій чаші пшоно та 2 види рису, обдати окропом. Потім покласти в чашу мультиварки до м'яса. Влити воду, додати лавровий лист, сіль, спеції та часник. Включити режим «Плов» на 1 годину.

00:00