Квасоля в горщиках
Квасоля в горщиках

Квасоля в горщиках

    ,

2 Серпня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля суха - 200 г

Цибуля - 1 шт. велика

Морква - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Лимони - 1/3 шт. (сік)

Сіль

Перець чорний

Коріандр

Майоран

Directions

1Квасолю замочити на 3 години в підсоленій воді.

2Після цього додати води з верхом і поставити варитися на малому вогні до повної готовності.

3Цибулю очистити, порізати кільцями й обсмажити на попередньо розігрітій олії.

4Моркву очистити, натерти на тертці, змішати з меленим коріандром, посолити, полити лимонним соком. Помідори обдати окропом і очистити шкірку, нарізати кубиками.

5У глиняний горщик викласти шарами один за одним: смажену цибулю, квасолю, моркву, помідори - до самого верху. Зверху покласти томатну пасту, додати спеції, полити невеликою кількістю відвару квасолі.

6Горщики поставити в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00