169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Квасоля суха - 200 г
Цибуля - 1 шт. велика
Морква - 1 шт.
Помідори - 1 шт.
Томатна паста - 1 ст. ложка
Лимони - 1/3 шт. (сік)
Сіль
Перець чорний
Коріандр
Майоран
Directions
1Квасолю замочити на 3 години в підсоленій воді.
2Після цього додати води з верхом і поставити варитися на малому вогні до повної готовності.
3Цибулю очистити, порізати кільцями й обсмажити на попередньо розігрітій олії.
4Моркву очистити, натерти на тертці, змішати з меленим коріандром, посолити, полити лимонним соком. Помідори обдати окропом і очистити шкірку, нарізати кубиками.
5У глиняний горщик викласти шарами один за одним: смажену цибулю, квасолю, моркву, помідори - до самого верху. Зверху покласти томатну пасту, додати спеції, полити невеликою кількістю відвару квасолі.
6Горщики поставити в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин.