Квасоля в горщику (стародавній візантійський рецепт)

    

29 Травня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

Квасоля зріла - 300 г

Цибуля ріпчаста - 12 шт.

Олія - 1/2 склянки

Вода - 1 л

Сіль - 1 ч. ложка

Перець - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений - 1 ст. ложка неповна

Directions

1Квасолю замочити на ніч.

2На наступний день квасолю відварити, а рідину злити в окремий посуд.

3Цибулю нарізати кільцями та злегка обсмажити в олії, потім добре посолити і поперчити чорним і червоним перцем.

4У горщик або будь-який вогнестійкий посуд помістити, чергуючи, шари квасолі та смаженої цибулі (верхнім шаром має бути квасоля), полити все олією і влити воду, в якій варилася квасоля. Запікати в духовці при середній температурі 40 хвилин.

5Подати на стіл в тому ж посуді, в якій запікалася квасоля.

00:00