215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Квасоля червона - 300 г
Томатна паста - 4 ст. ложки
Олія - 2 ст. ложки
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Directions
1Квасолю промити та замочити у воді на 3 години.
2Потім її знову залити водою і варити до розм'якшення.
3Моркву вимити, очистити, натерти на крупній тертці. Цибулину очистити від шкірки та дрібно нарізати, обсмажити в олії, туди ж додати натерту моркву.
4Коли цибуля набуде золотистого відтінку, в суміш покласти томатну пасту, перемішати та тушкувати на маленькому вогні кілька хвилин.
5Після приготування квасолі залишки води злити, до квасолі додати овочеву суміш і потушкувати на маленькому вогні ще 10 хвилин при закритій кришці.