страва з квасолі
страва з квасолі

Квасоля з цибулею

    

30 Липня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля - 500 г

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Зелень петрушки

Вода - 2 ст. ложки

Маслини для декору

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю замочити на 10-12 годин.

2Потім відварити до готовності, посолити, поперчити.

3В томатну пасту додати подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізану зелень петрушки та гарячу воду. Коли соус закипить, залити ним квасолю.

4Подавати квасолю з цибулею гарячою або холодною, прикрасити маслинами.

00:00