Квасоля по-американськи з копченою грудинкою
Квасоля по-американськи з копченою грудинкою

Квасоля по-американськи

    

12 Вересня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Квасоля відварна - 100 г

Свинина - 50 г копченої грудинки

Масло вершкове - 20 г

Цибуля - 0,5 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Зелень петрушки

Сіль

Бульйон

Directions

1Дрібно нарізану цибулю пасерувати в олії, додати томатну пасту та нарізану соломкою грудинку. Все посолити, підсмажити, залити бульйоном і варити, доки грудинка не стане м'якою.

2Потім змішати з відвареною квасолею і тушкувати 10‑15 хвилин.

3Перед подачею посипати подрібненою зеленню петрушки.

00:00