Квасоля стручкова з сиром

  

3 Квітня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Квасоля стручкова заморожена - 400 г

Майонез - 2 ст. ложки

Часник - 3-4 зубчики

Сир твердий - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Квасолю покласти в киплячу підсолену воду, варити 8-10 хвилин. Шумівкою перекласти квасолю в сковороду з нагрітою олією. Помішуючи, обсмажувати квасолю хвилину, щоб вода повністю випарувалася. Додати пропущений через прес часник, майонез, перемішати.

2Всипати тертий сир, перемішуючи, смажити на середньому вогні, поки сир не розплавиться.

3Готову квасолю одразу викласти на блюдо і подавати.

00:00