100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Квасоля стручкова - 300 г
Масло (краще топлене) - 100 г
Яйця - 2 шт.
Сіль
Вода - 2 склянки
Directions
1Стручки квасолі очистити, нарізати шматочками, промити холодною водою, покласти в каструлю з киплячою водою, накрити кришкою і варити до готовності (від 1 до 2 годин).
2Коли стручки квасолі розваряться і вся вода википить, додати сіль, масло і тушкувати 10 хвилин.
3Потім додати сире яйце, добре перемішати, зверху залити збитим яйцем, поверхню розрівняти, закрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності яєць.