стручкова квасоля
стручкова квасоля

Квасоля стручкова у томаті

    

15 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Квасоля стручкова - 500 г

Помідори - 3 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок

Олія - 2 ст. ложки

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Цибулю нарізати маленькими кубиками, а моркву тонкими кружальцями. Стручки квасолі обрізати з двох кінців і нарізати шматочками.

2Налити в мультиварку олію та обсмажувати моркву на режимі «Випічка» 5 хвилин.

3Додати до моркви цибулю, перемішати й обсмажувати ще 5 хвилин.

4Покласти в мультиварку підготовлену квасолю та включити режим «Тушкування».

5СОУС: Томати обдати окропом і зняти з них шкірку. Приготувати в блендері пюре з томатів, зелені, часнику з додаванням солі та чорного меленого перцю.

6Залити соусом квасолю, за необхідності додати воду та перемішати. Тушкувати страву 20-25 хвилин.

00:00