страва з квасолі
страва з квасолі

Квасоля, тушкована по-тосканськи

    

23 Серпня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Квасоля свіжа очищена - 1,5 кг

Масло вершкове - 50 г

Олія - 2 ст. ложки

Грудинка - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Квасолю відварити до напівготовності в підсоленій воді.

2Трохи підсмажити на сковороді у вершковому маслі й олії нарізані на шматочки грудинку та цибулю.

3Додати борошно, розведене з невеликою кількістю води, квасолю з бульйоном, в якому вона варилася, і продовжувати тушкувати на середньому вогні 1 годину. Рідина має увібратися. Якщо необхідно, підсолити та поперчити.

00:00