Кекси вінтажні до Дня Матері

  ,   

17 Лютого, 2018

Australian Cupcakes & Inspirations 2016 Volume 4 Issue №2

Ingredients

Кекси - партія за вибором

Помадка (із закріплювачем) біла, рожева і блідо-зелена або квіткова паста Gumpaste

Крем масляний або ганаш

Готові троянди для кексів

Невеликі цукрові перлини

Невеликі пелюстки та листочки для троянд

Directions

1Верхівки кексів зроблені шляхом створення куполів, які потім розміщуються на кексі за допомогою невеликої кількості глазурі. Якщо немає готових куполів, щоб сформувати помадку, можна використовувати картонні лотки для яблук або міні-форми для випічки. Крім того, можна приклеїти диск з глазур'ю прямо на вершину кексу за допомогою масляного крему або крему ганаш.

ВЕРХІВКА З НАМАЛЬОВАНИМ ВІЗЕРУНКОМ

2Додати трохи квіткового порошку з тюлосу до рожевої помадки та розкачати завтовшки приблизно 3 мм. За допомогою круглої виїмки відповідного розміру вирізати круглий диск.

3Виїмкою у формі троянди з 5 пелюстками або квітки за вибором зробити відбиток у глазурі, не прорізаючи до кінця.

4За бажання можна зробити відбитки у формі листя або невеликої квітки.

5Зробити королівську глазур, дотримуючись інструкцій. Глазур повинна мати консистенцію «м'яких піків». Можна додати квітковий порошок білого кольору, щоб зробити королівську глазур яскраво-білою.

6Покласти глазур у кондитерський мішок з круглою насадкою №2. Легше вправлятися, коли мішок не повний. Використовувати візерунок, відтиснутий на рожевий глазурі, як дороговказ, і малювати королівською глазур'ю по контуру основної квітки.

7Як тільки буде зроблений контур квітки, взяти маленький пензлик і занурити його у воду. Витерти надлишкові краплі. Прикласти пензлик до краю контуру з королівської глазурі і розмазати її до центру квітки. Розмазатися має невелика кількість білої глазурі, ніби це було зроблено далеко від краю. Оформити квітку повністю.

8Зробити так само з листям та іншими квітами. Поставити невеликі крапки у прогалинах між квітами. Нанести коло глазурі в центрі головної квітки і прикріпити у центрі кілька цукрових перлин.

ВЕРХІВКА З ОКАНТОВКОЮ

2Додати трохи квіткового порошку з тюлосу до помадки та розкачати завтовшки приблизно 3 мм для наступної купольної основи. За допомогою круглої виїмки відповідного розміру вирізати круглий диск. Зробити по одному куполу у кожному з кольорів.

3Спочатку зробити хрест на верхівці кексу.

4Наступні лінії наносити між усіма лініями, які вже прокладені на кексі.

5Такий метод дозволяє розташувати лінії рівномірно. За допомогою королівської глазурі закріпити у центрі цукрову троянду.

6Після того, як купол кексу буде встановлений на справжньому кексі, нанести невелику краплину глазурі на основу кожної лінії.

СТЬОБАНА ВЕРХІВКА

2Додати трохи квіткового порошку з тюлосу до помадки та розкачати завтовшки приблизно 3 мм для наступної купольної основи.

3Притиснути шаблон до глазурі, щоб вийшов відбиток візерунку. За допомогою круглої виїмки відповідного розміру вирізати круглий диск. На одному з куполів обережно згладити його рукою без руйнування малюнка.

4Нанести невелику краплину глазурі на перетині ліній і закріпити на цьому місці сахарну перлину.

СКЛАДАННЯ КЕКСІВ

1Нанести на верх кожного кексу завиток з масляного крему або ганашу за допомогою насадки 1М. Це дасть куполам з глазурі стійкості. Покласти купол на вершину завитка.

3За бажання вирізати кілька квадратів з паперу тіш'ю. Покласти їх у отвори кухонної коробки, а потім помістити кекси у середину кожного.

00:00