Кекс великодній класичний
Кекс великодній класичний

Кекс великодній класичний

  ,   , ,

27 Червня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Яйця - 2 шт. великих

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 1 склянка

Молоко - 500 мл

Розпушувач - 1 ст. ложка

Коньяк - 50 мл

Ванілін - 1 пакет

Волоські горіхи рубані - 1 склянка

Родзинки без кісточок - 1 склянка

Курага рубана - 0,5 склянки

Чорнослив рубаний - 0,5 склянки

Асорті з кольорових посипок

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Яйця - 2 білки

Цукрова пудра ванільна - 1 склянка

Directions

1Сухофрукти на ніч залити коньяком.

2Молоко нагріти в посуді з товстими стінками, розчинити в ньому масло та цукор. Довести до кипіння постійно помішуючи, вимкнути.

3Борошно змішати з розпушувачем і ваніліном / ванільним цукром. Збити яйця та по'єднати їх з остиглою масляно-молочною сумішшю.

4Базову суміш змішати з борошном, горіхами, сухофруктами та швидко замісити тісто.

5Форму для випічки змастити маслом. Випікати кекс 1 годину в добре прогрітій духовці при 180°С.

Кекс великодній класичний

6ГЛАЗУР: Збити білки з пудрою до щільних білих піків.

Кекс великодній класичний

7Рясно змастити готовий кекс глазур'ю та посипати різнокольоровими кондитерськими присипками.

Кекс великодній класичний

00:00