Кекс «кислий»

    ,

3 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 300 г

Яйця - 6 шт.

Молоко - 100 г

Борошно пшеничне - 500‑600 г

Лимони - 2 шт.

Цукрова пудра

Directions

1Вершкове масло розтерти з цукром і лимонною цедрою, ввести по одному яйцю і збити до розчинення цукру. У суміш яєць і вершкового масла влити молоко, перемішати, додати лимонний сік, просіяне борошно, замісити тісто.

2Викласти його в змащену вершковим маслом і посипану сухарями форму і випікати.

3Остиглий кекс покласти на тарілку, посипати цукровою пудрою.

Дієта при гіпотонії

00:00