Кекс «Різдвяний»

    , ,

11 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Сир (творог) 3% - 300 г

Борошно пшеничне - 200 г

Масло вершкове - 200 г

Родзинки - 50 г

Курага - 50 г

Коньяк - 150 мл

Яйця - 4 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Розпушувач - 1 ч. ложка

Апельсин - 1 ч. ложка подрібненої цедри

Directions

1Порубати дрібно курагу, змішати з родзинками та залити коньяком. Залишити сухофрукти на добу.

2Протерти сир (творог) через сито та з'єднати з маслом, цукром і яйцями. В окремий посуд просіяти борошно, посолити, додати розпушувач і перемішати. Всипати борошно в сирну масу, перемішати до однорідності. Додати в тісто сухофрукти, замочені в коньяку, й апельсинову цедру. Ретельно перемішати.

3Змастити чашу мультиварки вершковим маслом і викласти тісто в чашу. Встановити режим «Випічка» та готувати 30 хвилин.

00:00