Кекс томатний

    

7 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 200 г,

Цукор - 200 г

Томатний сік - 200 мл

Олія - 10 ст. ложок

Цукрова пудра - 10 ст. ложок

Сода - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Вода - 200 мл

Сіль

Directions

1Томатний сік змішати з водою, додати соду, збити вінчиком. Нагріти олію. Від ступеню нагріву олії залежить м'якість кексу: чим гарячіше, тим м'якішим вийде кекс.

2В емальовану миску перелити олію, влити томатний сік з водою та всипати цукор, мішати до розчинення цукру. Поступово вмішати муку, ретельно вимісити тісто. Тісто має вийти м'яким, але не рідким.

3Змастити чашу мультиварки вершковим маслом, влити готове тісто. Встановити режим «Випічка» на 10 хвилин.

4Готовий кекс покласти на блюдо та посипати цукровою пудрою.

00:00