Кекс імбирний з цукатами та білковим кремом
Кекс імбирний з цукатами та білковим кремом

Кекс імбирний з цукатами та білковим кремом

  ,   

21 Вересня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 1 склянка

Імбир свіжий - 2 ч. ложки

Цукати імбирні - 0,5 склянки + для декору

Яйця - 4 шт. великих

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Сода - 1 ч. ложка

Сіль

Крем білковий

Directions

1Масло кімнатної температури розтерти з цукром до пишної білої маси. Не перестаючи розмішувати, вбити по одному яйця, розмішати і влити лимонний сік, в якому попередньо погасити соду.

2У масляну суміш додати сіль, імбирні цукати, свіжий імбир і просіяне борошно. Тісто акуратно вимішати дерев'яною лопаткою.

3Випікати в духовці при 180°С близько 50 хвилин.

4На теплі кекси покласти кілька цукатів, а зверху відсадити шапочки з білкового крему та закольорувати кекси в духовці, прогрітій до 220°С, 3‑4 хвилини, до набуття красивого бежевого відтінку.

00:00