100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Кета - 400 г філе
Зелень (кріп, петрушка, базилік) - 200 г
Олія оливкова - 200 мл
Сіль
Спеції
Борошно - 50 г
Молоко - 50 мл
Яйця - 2 шт.
Цукор - 20 г
Directions
1ТІСТО: Змішати просіяне борошно, цукор, сіль. Додати молоко та жовтки яєць. Окремо добре збити білки яєць. Акуратно вмішати їх в тісто.
2Зелень подрібнити. Рибу нарізати брусочками вздовж волокон (це важливо, якщо впоперек - вона буде розсипатися), посипати сіллю, спеціями, обваляти в зелені, потім в борошні.
3У сковороду налити олію. Брусочки риби, вмочивши в тісто, швидко викладати в розігріту олію. Смажити 5-7 хвилин до золотистого кольору.
4Покласти рибу на серветку для видалення зайвого жиру.