Кета у тісті

    

17 Липня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Кета - 400 г філе

Зелень (кріп, петрушка, базилік) - 200 г

Олія оливкова - 200 мл

Сіль

Спеції

Борошно - 50 г

Молоко - 50 мл

Яйця - 2 шт.

Цукор - 20 г

Directions

1ТІСТО: Змішати просіяне борошно, цукор, сіль. Додати молоко та жовтки яєць. Окремо добре збити білки яєць. Акуратно вмішати їх в тісто.

2Зелень подрібнити. Рибу нарізати брусочками вздовж волокон (це важливо, якщо впоперек - вона буде розсипатися), посипати сіллю, спеціями, обваляти в зелені, потім в борошні.

3У сковороду налити олію. Брусочки риби, вмочивши в тісто, швидко викладати в розігріту олію. Смажити 5-7 хвилин до золотистого кольору.

4Покласти рибу на серветку для видалення зайвого жиру.

00:00