Кобб-салат американський салати 16 Вересня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Індичка - 500 г філе (грудка) Лимон - 1 шт. (сік) Яйце - 1 шт. Помідори черрі - 5-6 шт. Кукурудза консервована - 3 ст. ложки Бекон - 3 тонких скибочки Сир чеддер -50 г Маслини без кісточок - 10 шт. Салат - 6-8 листків Вино сухе біле - 4 ст. ложки Олія оливкова - 6 ст. ложок Часник - 2 зубчики Гірчиця - 2 ч. ложки Сіль Directions 1Грудку посолити, змастити сумішшю соку і 2 ст. ложок олії. 2Запікати в духовці 1,5 години при 180°С. 3Яйце відварити круто. 4Бекон подрібнити і підрум'янити на сковороді. 5Листя салату вимити, обсушити, викласти дно плоского блюда. Зверху смугами розташувати розкрошений сир, кукурудзу, маслини, нарізану скибочками індичку, черрі, бекон і розрізане на четвертинки яйце. Посолити. 6СОУС: Змішати в блендері вино, олію, що залишилася, часник, гірчицю і сіль і подати окремо. 00:00