Коктейль банановий (з чаєм і йогуртом)

  

18 Листопада, 2016

 Энциклопедия чая

Ingredients

Молоко - 2 склянки

Чай, ароматизований манго - 2 nакетика

Банани стиглі - 2 шт.

Йогурт - 2 ст. ложки

Цукрова пудра - 1‑2 ст. ложки

Directions

1Чайні пакетики залити гарячим (киплячим) молоком, накрити і залишити на 2‑3 хвилини. Вичавити пакетики і видалити їх.

2Охолодити молоко, поставити в холодильник.

3Очистити банани, порізати, залишивши кілька шматочків для прикраси.

4Використовуючи міксер, збити молоко, банани і йогурт, додати цукрову пудру. Розлити в холодні келихи і прикрасити шматочками банана. Подавати до столу з «соломинками».

00:00