Кололік перші страви низькокалорійне 19 Січня, 2017 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients М'якоть баранини - 125 г Масло топлене - 1 ст. ложка Рис - 100 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яйця - 2 шт. Бульйон - 4 склянки Зелень петрушки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Пропустити м'ясо через м'ясорубку, додати яйце, 1 дрібно нарізану цибулину, трохи зелені, сіль і перець. Ретельно перемішати та сформувати кульки. 2У гарячий бульйон покласти другу цибулину, пасеровану на маслі, м'ясні кульки, рис і варити суп до готовності. 3Збите яйце розвести холодною водою, влити тонкою цівкою, безперервно помішуючи, довести суп до кипіння. 4Перед подачею посипати рубаною зеленню. 00:00