Кололік

    

19 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

М'якоть баранини - 125 г

Масло топлене - 1 ст. ложка

Рис - 100 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Бульйон - 4 склянки

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Пропустити м'ясо через м'ясорубку, додати яйце, 1 дрібно нарізану цибулину, трохи зелені, сіль і перець. Ретельно перемішати та сформувати кульки.

2У гарячий бульйон покласти другу цибулину, пасеровану на маслі, м'ясні кульки, рис і варити суп до готовності.

3Збите яйце розвести холодною водою, влити тонкою цівкою, безперервно помішуючи, довести суп до кипіння.

4Перед подачею посипати рубаною зеленню.

00:00