Компот абрикосовий

  

17 Жовтня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 1,8 кг

Цукор - 470 г

Вода - 700 г

Directions

СИРОП:

1Цукор залити водою, проварити 1-2 хвилини, процідити.

ЗВИЧАЙНИЙ МЕТОД:

1Абрикоси з кісточками укласти в банки, залити гарячим сиропом.

2Банки накрити кришками і стерилізувати: 0,5 л - 10 хвилин, 1 л - 12-15 хвилин, 3 л - 30 хвилин.

3Банки з компотом закатати, перевернути догори дном, залишити до повного охолодження.

МЕТОД ТРИРАЗОВОЇ ЗАЛИВКИ:

1Абрикоси з кісточками укласти в банки, залити киплячим сиропом, витримати 5-10 хвилин.

2Сироп злити, знову довести до кипіння, залити вміст банки, дати постояти 5-10 хвилин.

3Сироп злити, довести до кипіння, залити абрикоси. Між заливаннями банки прикривати стерилізованими кришками.

4Банки з компотом закатати, перевернути догори дном, залишити до повного охолодження.

00:00