Компот абрикосовий консервація 17 Жовтня, 2016 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Абрикоси - 1,8 кг Цукор - 470 г Вода - 700 г Directions СИРОП: 1Цукор залити водою, проварити 1-2 хвилини, процідити. ЗВИЧАЙНИЙ МЕТОД: 1Абрикоси з кісточками укласти в банки, залити гарячим сиропом. 2Банки накрити кришками і стерилізувати: 0,5 л - 10 хвилин, 1 л - 12-15 хвилин, 3 л - 30 хвилин. 3Банки з компотом закатати, перевернути догори дном, залишити до повного охолодження. МЕТОД ТРИРАЗОВОЇ ЗАЛИВКИ: 1Абрикоси з кісточками укласти в банки, залити киплячим сиропом, витримати 5-10 хвилин. 2Сироп злити, знову довести до кипіння, залити вміст банки, дати постояти 5-10 хвилин. 3Сироп злити, довести до кипіння, залити абрикоси. Між заливаннями банки прикривати стерилізованими кришками. 4Банки з компотом закатати, перевернути догори дном, залишити до повного охолодження. 00:00