Компот вишневий

    

5 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вишня заморожена - 120 г / 2/3 мультисклянки

Слива заморожена - 60 г / 1/3 мультисклянки

Цукор - 90 г / 0,5 мультисклянки

Вода - 3 л

Directions

Варіант 1

1Покласти в чашу мультиварки заморожені ягоди. Додати цукор. Залити вишню та сливу холодною водою. Встановити режим «Пароварка» на 25 хвилин.

2Залишити компот на підтримці тепла на 1 годину.

3Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

Варіант 2

1Всипати у чашу мультиварки заморожену сливу та вишню, додати цукор, залити окропом і включити режим «Томління» на 30 хвилин.

2Потім розлити компот по стерилізованих банках, закатати металевими кришками, перевернути та остудити.

00:00