Компот з апельсинів і лимона

    

7 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Апельсини - 2 шт. великих

Лимон - 1 шт.

Цукор - 150 г

Родзинки - 1 ч. ложка

Вода - 1 л

Directions

1Апельсини вимити, очистити. Цедру натерти на дрібній тертці. Очищені апельсини пропустити через соковижималку, сік поставити в холодильник.

2У чашу мультиварки покласти цедру, родзинки, цукор і влити воду. Встановити режим «Тушкування» та довести до кипіння. Вимкнути мультиварку і дати настоятися 30 хвилин.

3Остудити відвар і процідити через сито. Влити холодний сік апельсина. З лимона вичавити сік і додати до відвару та апельсинового соку. Знову довести до кипіння в режимі «Тушкування».

4Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00