Компот з кавуна та ягід із м’ятою

    

8 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кавун - 750 г м'якоті

Полуниця - 250 г

Чорниця - 250 г

Малина - 250 г

Цукор - 3 ст. ложки

М'ята - 1 ст. ложка листя

Вода - 2 л

Directions

1Ягоди промити й очистити. Нарізати полуницю та м'якоть кавуна.

2Покласти полуницю, кавун, чорницю та малину в чашу мультиварки. Додати цукор і влити гарячу воду. Ретельно перемішати та включити режим «Тушкування» на 1-2 години.

3В кінці додати нарізане свіже листя м'яти.

4Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00