Конвертики з сиром

    

16 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Лаваш тонкий - 1 лист

Сир плавлений - 1 упаковка

Огірки солоні або мариновані - 1 шт.

Зелень кропу або петрушки - 0,5 пучка

Directions

1Тонкий лаваш нарізати невеликими квадратиками, приблизно 5х5 см. Дрібно нарізати огірок. Нарубати зелень.

2На квадратик лаваша в центр покласти трохи плавленого сиру, зверху - шматочки огірка і зелень. Змочити краї лаваша водою (або яйцем, за бажанням), скласти навпіл і притиснути краї.

3Можна обсмажити в маслі в сковороді або запікати в духовці при 180-200°C 7-10 хвилин.

00:00