Конвертики яблучні

  ,   

16 Жовтня, 2016

  • Cook: 25 mins

Ingredients

Яблука типу білого наливу - 6 невеликих

Цукор - 2 ст. ложки

Тісто листкове - 2 пласта

Directions

1Акуратно вийняти серцевину з яблук.

2Розкачати тісто до товщини 3 мм і нарізати з нього квадратики 10х10 см. У кожен квадратик покласти по яблучку (якщо яблука великі, можна розрізати їх навпіл), зверху присипати цукром. Накрити яблуко другою половинкою квадрата, щоб вийшов трикутник, і заліпити кінці, щоб в духовці не витік сік.

3Готові трикутнички викласти на деко, покрите папером для випічки. Обов'язково в кожному трикутнику виделкою зробити дірочки. Випікати 10-15 хвилин при температурі 180°С.

4Готові трикутнички можна посипати цукровою пудрою або какао.

00:00