Консоме з естрагоном

    

26 Вересня, 2016

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Яловичина - 350 г

Вода - 1,5 л

Морква - 1 шт.

Ріпа - 1 шт. невелика

Цибуля порей - 2 стебла

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Помідори - 1 шт.

Яйця - 1 білок

Естрагон - 1 невеликий пучок

Селера - 1 корінь

Часник - 1 зубчик

Лавровий лист

Чебрець

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1М'ясо відварити, посолити, зняти піну і жир.

2Додати очищені овочі, варити зі спеціями 40 хвилин.

3М'ясо вийняти і нарізати невеликими шматочками, бульйон процідити, додати білок, сіль і чорний перець горошком. Кип'ятити ще 30 хвилин на слабкому вогні.

4Вийняти і нарізати овочі, з'єднати з м'ясом.

5Викласти в тарілки, залити бульйоном. Прикрасити естрагоном.

00:00