1Розтерти жовтки з сіллю, цукром і 0,5 ст. ложки розм'якшеного масла. Розвести поступово теплим молоком борошно, помішуючи, щоб не було грудок. Додати 2 збитих білка і змішати обидві маси.
2Підсмажити млинці з обох сторін в киплячій олії.
ФАРШ:
1Відварити в рівних кількостях легеню та печінку, додати сіль, перець. Дрібно нарубати або пропустити через м'ясорубку м'ясо.
2Підсмажити в 2 ст. ложках олії дрібно нашатковану цибулину, змішати з фаршем, додати дрібно нарубані круті яйця, сіль, перець, розмішати.
КОРОВАЙ:
1Скласти млинці в каструлю відповідної величини, змастивши її маслом, перекладаючи кожен млинець фаршем.
2Випікати в духовці на слабкому вогні близько 1 години.