Коровай з прісного тіста з м’ясом

  , ,   

27 Червня, 2017

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

ТІСТО:

Яйця - 2 шт.

Цукор - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове - 100 г

Молоко - 3 склянки

Борошно - 2 склянки

Сіль - 0,5 ч. ложки

ФАРШ:

Легеня -0,5 кг

Печінка - 0,5 кг

Олія соняшникова - 3 ст. ложки

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 2-3 шт.

Сіль

Перець

Directions

МЛИНЦІ:

1Розтерти жовтки з сіллю, цукром і 0,5 ст. ложки розм'якшеного масла. Розвести поступово теплим молоком борошно, помішуючи, щоб не було грудок. Додати 2 збитих білка і змішати обидві маси.

2Підсмажити млинці з обох сторін в киплячій олії.

ФАРШ:

1Відварити в рівних кількостях легеню та печінку, додати сіль, перець. Дрібно нарубати або пропустити через м'ясорубку м'ясо.

2Підсмажити в 2 ст. ложках олії дрібно нашатковану цибулину, змішати з фаршем, додати дрібно нарубані круті яйця, сіль, перець, розмішати.

КОРОВАЙ:

1Скласти млинці в каструлю відповідної величини, змастивши її маслом, перекладаючи кожен млинець фаршем.

2Випікати в духовці на слабкому вогні близько 1 години.

3Подавати зі сметаною.

00:00