рибні биточки
рибні биточки

Котлети з лосося

    

16 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Лосось - 600 г

Крохмаль картопляний - 1 ст. ложка

Вершки 20% - 100 мл

Цибуля зелена - 3 ст. ложки

Сіль

Борошно - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Олія

Directions

1Філе риби пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером до стану каші. Рибний фарш посолити. Додати дрібно нарізану зелену цибулю, добре перемішати. Потім борошно і крохмаль, добре перемішати, вершки, розтоплене вершкове масло, добре перемішати.

2З фаршу сформувати кульки розміром трохи більше волоського горіха, надати форму биточків.

3Обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки.

00:00