Крамбл солодка випічка італійська кухня духовка 8 Вересня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 10 mins Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Борошно універсальне - 100 г / 0,75 склянки + 1 ст. ложка Борошно кукурудзяне тонко подрібнене - 25 г / 0,25 склянки Цукор - 75 г (6 ст. ложок) Масло несолене - 75 г Мигдаль - 75 г меленого + 25 г цілого Яйця - 1 великий жовток Розпушувач - 0,5 г / 1 щіпка Лимон - терта цедра Directions 1У мисці змішати разом обидва борошна, цукор, розм'якшене масло, яєчний жовток, розпушувач, терту лимонну цедру. Перемішати, щоб вийшла розсипчаста суміш, крихта. 2Помістити суміш у форму діаметром 20‑25 см, трошки притискаючи зверху та прикрашаючи цілим мигдалем. 3Випікати в духовці при 350°F (180°C), доки розсипчастий пиріг не буде золотим, приблизно 18 хвилин. 00:00