Крамбл
Крамбл

Крамбл

      

8 Вересня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно універсальне - 100 г / 0,75 склянки + 1 ст. ложка

Борошно кукурудзяне тонко подрібнене - 25 г / 0,25 склянки

Цукор - 75 г (6 ст. ложок)

Масло несолене - 75 г

Мигдаль - 75 г меленого + 25 г цілого

Яйця - 1 великий жовток

Розпушувач - 0,5 г / 1 щіпка

Лимон - терта цедра

Directions

1У мисці змішати разом обидва борошна, цукор, розм'якшене масло, яєчний жовток, розпушувач, терту лимонну цедру. Перемішати, щоб вийшла розсипчаста суміш, крихта.

2Помістити суміш у форму діаметром 20‑25 см, трошки притискаючи зверху та прикрашаючи цілим мигдалем.

3Випікати в духовці при 350°F (180°C), доки розсипчастий пиріг не буде золотим, приблизно 18 хвилин.

00:00