Крамбл ягідний на грилі
Крамбл ягідний на грилі

Крамбл ягідний на грилі

    

17 Лютого, 2018

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Чорниця свіжа або заморожена - 3 склянки

Полуниця свіжа або заморожена - 2 склянки

Цукор гранульований - 0,5 склянки

Борошно універсальне - 2 ст. ложки + 0,25 склянки

Вівсяні пластівці швидкого приготування - 0,5 склянки

Цукор коричневий пресований - 0,5 склянки

Мускатний горіх мелений - 0,25 ч. ложки

Кориця мелена - 0,25 ч. ложки

Масло вершкове - 0,25 склянки

Морозиво або збиті вершки (необов'язково)

Directions

1У середній каструлі поєднати чорницю, розрізану навпіл полуницю, гранульоваинй цукор і 2 ст. ложки борошна. Готувати, перемішуючи, на середньому вогні, доки суміш не стане густою і пухкою. Перенести на 20‑сантиметрову квадратну одноразову фольгу.

2НАПОВНЮВАЧ: У середній мисці змішати вівсяні пластівці, коричневий цукор, 0,25 склянки борошна, мускатний горіхі корицю). Блендером змішати із нарізаним вершковим маслом, доки суміш не нагадуватиме грубу крихту.

3Посипати наповнювачем фруктову суміш. Щільно закрити каструлю фольгою.

4Розташувати каструлю на грилі, не накриваючи, готувати на середньому вогні 20‑25 хвилин.

5Подавати крамбл теплим. За бажання - з морозивом або збитими вершками.

00:00

Nutrition Facts

Calories313 калорій
Sodium61 г
Protein3 г
Cholesterol20 мг
Total Fat9 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates60 г
Dietary Fiber4 г