Крем сирний

  ,   

10 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир плавлений - 200 г

Масло вершкове - 20 г

Борошно - 20 г

Молоко - 200 г

Шинка - 100 г

Огірки солоні консервовані

Перець солодкий мелений

Directions

1Зробити соус «Шарлотт» середньої густини з борошна, масла та молока за допомогою підігріву при постійному збиванні.

2Окремо в посуді розтерти масло та з'єднати з остиглим соусом.

3В інший посуд натерти на тертці плавлений сир і додати до нього масло з соусом, щоб крем вийшов ніжним і однорідним. У цю масу додати дуже дрібно нарізані шинку, солоні огірки та заправити все це меленим солодким перцем.

Дієта при гіпотонії

00:00