Крем-сир із полуниці та кеш’ю

  

22 Березня, 2018

Clean Eating 2017 March

  • Yields: 12 порцій - 1,5 склянки

Ingredients

Кеш'ю сирі несолені - 1 склянка

Лимон - 3 ст. ложки свіжого соку

Сіль морска - 0,25 ч.ложки

Олія кокосова - 3 ст. ложки

Джем полуничний - 0,5 склянки

Directions

1Кеш'ю замочити у воді на 8 годин або на ніч.

2Горіхи промити й осушити, покласти у кухонний комбайн. Перемелювати приблизно 2 хвилини або доки не утвориться паста. Зупинити комбайн і очистити бокові та нижню частини чаші. Додати лимонний сік і сіль і перемелювати близько 1 хвилини до гладкості. Знову зняти пасту з боків та знизу, потім додати розтоплену кокосову олію. Змішувати близько 15 секунд до однорідності.

3Додати джем і змішувати до потрібної консистенції. Накрити кришкою і охолоджувати 2 години на встановлення.

4Можна зберігати в холодильнику до 1 тижня.

5Намастити на цільнозернові тости, багелі або тортильї.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size2 ст. ложки
Calories100 калорій
Sodium43 мг
Protein2 г
Cholesterol0 г
Sugar4 г
Total Fat7 г
Saturated Fat3 г
Polyunsaturated Fat1 г
Monounsaturated Fat2 г
Total Carbohydrates7 г
Dietary Fiber1 г