Крем чайний англійський десерти 3 Лютого, 2017 Энциклопедия чая Yields: 6 порцій Ingredients Яйця - 6 штук Цукор - 200 г Вода — 0,5 л Чай (розчинний або байховий) - 3 ч. ложки (з верхом) Апельсини - 2 шт. (сік) + 1 щіпка тертої кірки Лимони - 1 шт. (сік) Желатин - трохи Вишні зацукровані - 6 шт. Directions 1Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси. 2У гарячій воді розчинити чай (або заварити як зазвичай чорний байховий) і долити в яєчну суміш. Додати фруктовий сік і збивати до густої маси. 3Розчинити в холодній воді желатин і влити в теплий крем, додати терту апельсинову кірку й охолодити крем. 4Коли крем почне набувати студенисту форму, додати білки, збиті до білої піни. 5Крем прикрасити зацукрованими вишнями. 00:00