Крем чайний східно-фризійський

  

6 Лютого, 2017

Энциклопедия чая

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Чай чорний - 2 ч ложки

Вода гаряча - 0,5 склянки

Молоко - 1 склянка

Цукор - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Крохмаль - 1,5 ст. ложки

Ром - кілька крапель

Лимон - кілька крапель соку

Directions

1Чай заварити звичайним способом, охолодити та процідити.

2Молоко закип'ятити з цукром. Жовтки змішати з крохмалем і разом з холодним чаєм додати в кипляче молоко. Суміш ще раз довести до кипіння.

3Білки збити до утворення піни та додати в крем. Крем заправити ромом і лимонним соком.

4Подавати в скляних креманках.

00:00