Крем чайний східно-фризійський десерти 6 Лютого, 2017 Энциклопедия чая Yields: 2 порції Ingredients Чай чорний - 2 ч ложки Вода гаряча - 0,5 склянки Молоко - 1 склянка Цукор - 2 ст. ложки Яйця - 1 шт. Крохмаль - 1,5 ст. ложки Ром - кілька крапель Лимон - кілька крапель соку Directions 1Чай заварити звичайним способом, охолодити та процідити. 2Молоко закип'ятити з цукром. Жовтки змішати з крохмалем і разом з холодним чаєм додати в кипляче молоко. Суміш ще раз довести до кипіння. 3Білки збити до утворення піни та додати в крем. Крем заправити ромом і лимонним соком. 4Подавати в скляних креманках. 00:00