Кренделі з сиром

    

21 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Борошно - 600 г

Сир тертий - 1,5 склянки

Масло вершкове або маргарин - 300 г

Сода питна - 0,5 ч. ложки

Молоко - 1,5 склянки

Сіль - 2 ч. ложки

Яйця для змазування - 1 шт.

Directions

1У борошні розмішати тертий сир, масло або маргарин, додати соду, сіль, молоко та замісити не дуже круте тісто, яке залишити на 2 години на розстоювання.

2Готове тісто розкачати на посипаній борошном дошці в пласт товщиною 5 мм; розрізати на смужки, сформувати у вигляді кренделів і змастити їх яйцем.

3Перекласти кренделі на деко та випекти в гарячій духовці.

4Кренделі не псуються довгий час, тому їх можна готувати про запас і зберігати у картонних коробках.

Дієта при гіпотонії

00:00